Pravno obvestilo


Omejitev odgovornosti


Varna hiša Pomurja si prizadeva za točnost in ažurnost podatkov, vendar opozarja, da so besedila na spletnih straneh izključno informativne narave, zato Varna hiša Pomurja ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Uporaba spletnih strani je na lastno odgovornost. Varna hiša Pomurja ne odgovarja za kakršnokoli škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja, dostopa, uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, in to ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.

Spletne strani lahko vsebujejo tudi povezave do drugih spletnih strani. Ob kliku na povezavo do katere od drugih spletnih strani, se mora uporabnik zavedati, da imajo te spletne strani lastna pravila in pogoje uporabe ter politike glede varovanja zasebnosti. Pred uporabo teh strani mora uporabnik preveriti njihova pravila in pogoje ter njihovo politiko varstva zasebnosti. Varna hiša Pomurja ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco, in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Varna hiša Pomurja si pridržuje pravico, da vsebino spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in brez razloga oziroma brez navedbe razloga spremeni brez predhodnega opozorila. Za kakršnekoli posledice tovrstnih sprememb Varna hiša Pomurja ne prevzema nobene odgovornosti.


Zaupnost podatkov


Varna hiša Pomurja samodejno zbira podatke o uporabi teh spletnih strani, predvsem podatke, katere strani so največkrat obiskane, kolikšno je število obiskovalcev, koliko časa obiskovalci ostanejo na spletnem mestu ipd. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Uporabila jih bo z namenom izboljšanja uporabe spletnega mesta.

Varna hiša Pomurja se zavezuje, da bo varovala zasebnost uporabnikov in storila vse, kar je v njeni moči, da zaščiti uporabnikove podatke. Varna hiša Pomurja pod nobenim pogojem ne bo prodala, dala v uporabo, posredovala niti kopirala uporabnikovih osebnih ali poslovnih podatkov tretjim osebam. To bo storila le v primeru, da to zahteva pravosodni organ. Varna hiša Pomurja podatkov ne bo uporabljala na način, ki bi bil škodljiv uporabniku ali kateri tretji osebi, ampak samo za odgovore na povpraševanja, za katere potrebuje ime in priimek, kontaktni elektronski naslov in kontaktno telefonsko številko uporabnika.


Avtorske pravice


Vsa vsebina, objavljena na spletnih straneh www.dvz.si, je last Varne hiše Pomurja in je v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Vse podatke, informacije, slike, produkte ter drugo vsebino, ki so na voljo na teh spletnih straneh, je prepovedano spreminjati, prepisovati, razmnoževati, prikazovati, pošiljati, objavljati, licencirati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Varne hiše Pomurja.

V primeru kakršnekoli dovoljene uporabe vsebin, ki jih objavlja Varna hiša Pomurja, se morajo ohraniti vse navedene označbe avtorskih pravic in pravic intelektualne lastnine ter druga obvestila in opozorila (© 2020 Varna hiša Pomurja. Vse pravice pridržane).

Znamke, ki se pojavljajo na spletnih straneh, so znamke, katerih imetnik ali uporabnik je Varna hiša Pomurja ali tretja oseba. Kakršnakoli uporaba teh znamk je izrecno prepovedana brez ustreznega predhodnega pisnega soglasja imetnika. Vsi znaki, vključno z znaki, ki niso registrirani kot znamke, so zaščiteni po pravilih avtorskega prava.

Varna hiša Pomurja aktivno uveljavlja pravice do intelektualne lastnine v največjem možnem obsegu, ki ga omogoča zakonodaja.


KONTAKT